
Verkkosivukehitys.
Verkkosivut ovat yrityksen brändin ja viestinnän ydin. Hyvät verkkosivut ovat yksi parhaimmista markkinointivälineistä ja siksi niiden kehitystyöhön investoiminen kannattaa. Kotisivujen tekeminen on tehty nykypäivänä äärimmäisen helpoksi. Lukuisat eri sisällönhallintaohjelmat tarjoavat valmiita pohjia omien kotisivujen luomista varten, eikä pohjien muokkaaminen oman näköiseksikään ole kovin haastavaa. Mutta minkälaiset hyvät verkkosivut todellisuudessa on? Kuinka paljon asiantuntijuutta tai huolellista perehtymistä tarvitaan, jotta kotisivuista onnistutaan luomaan loppukäyttäjää parhaiten palveleva ja uusia asiakkaita tavoittava sivusto? Tällä sivulla pääset tutustumaan verkkosivukehitykseen ja saat tietoa TopBornin tarjoamista verkkosivukehityksen palveluista.
Ammattitaitoista verkkosivukehitystä.
Onko sinulla jo verkkosivut, mutta haluat tehdä niistä paremmat ja näkyvämmät? Kaipaatko kokonaan uusia verkkosivuja tai kenties laajempaa uudistusta brändisi ilmeeseen? Tehtävämme on auttaa yritystäsi etenemään tämänhetkisestä tilanteesta aina asettamaanne tavoitteeseen asti. Rakennamme yrityksesi näköiset verkkosivut ja luomme sisällön, joka kuulostaa teiltä. Mutta siihen tarvitsemme apuasi. Haluamme oppia tuntemaan sinut, yrityksesi ja visiosi, jotta voimme kehittää sisältösuunnitelman, joka tuottaa teille suurimman mahdollisen hyödyn.

Sisältö.
Huomioi nämä verkkosivua rakentaessasi.
Verkkosivun navigaatio ja sisäiset linkitykset.
Verkkosivun tehtävänä on aina toteuttaa yrityksen liiketoiminnalliset tavoitteet: antaa kävijöille tietoa yrityksen toiminnasta ja palveluista sekä sitouttaa kävijät joko ottamaan yhteyttä tai jopa ostamaan tuote tai palvelu verkkosivulta. Yllä olemme puhuneet paljon verkkosivun sisällön tärkeydestä, mutta äärimmäisen tärkeää on myös tarjota kävijälle hyvä käyttäjäkokemus, jonka osalta verkkosivun navigointi nousee suureen rooliin. Huolellisesti suunniteltu navigointi ja linkitykset ohjaavat käyttäjän halutun sisällön pariin. Ja tuskin tässä vaiheessa yllättää enää sekään, että Google antaa näkyvyyden kannalta laatupisteitä teknisesti hyvin toteutetusta sivusta. Käyttäjäkokemuskin siis vaikuttaa hakukonenäkyvyyteen.
Hyvän navigoinnin avulla osoitetaan sivuston tärkeimmät sivut paitsi sivustolla vierailevalle käyttäjälle, myös Googlelle. Etusivu on verkkosivun tärkein sisältösivu ja sen jälkeen tärkeimmät sivut tulee olla helposti etusivulta löydettävissä. Tämä auttaa käyttäjiä etenemään verkkosivulla sekä kertoo Googlelle, että kyseessä on oleellista sisältöä. Sivuston navigoinnissa tuleekin huomioida juuri hakusanat, joilla halutaan näkyä Googlessa. Parhaillaan tämä toteutuu pyramidimaisen rakenteen avulla: etusivu on kaiken huippu, jonka alla on tärkeimmät kategoriat, joiden alla voi olla kategorioihin liittyviä alasivuja. Sivuston rakennetta suunnitellessa on hyvä pitää mielessä, että alasivut pysyisivät korkeintaan kolmen klikkauksen päässä etusivusta.
Tässä vaiheessa tiedetään, että alasivuille tulee tuottaa sisältöä, joka palvelee alasivun otsikkoa eli hakusanaa. On myös tärkeä ottaa huomioon, että etusivun sisältö on kohdistettu tärkeimmälle hakusanalle ja jokainen alasivu kohdistetaan otsikkoa, tekstiä ja metakuvausta myöten omalle hakusanalleen.
Linkitä verkkosivun sisältöä alasivuille.
Muista mobiilikäyttäjät!
Luo tietoa tarjoava alapalkki eli ”Footer”.
Staattiset sivut jäävät hakukoneissa muiden jalkoihin.
Tässä vaiheessa on onnistuttu luomaan sisällöllisesti ja rakenteellisesti loistavat verkkosivut. Vielä löytyy kuitenkin kompastuskivi: nimittäin sivustoa tulisi päivittää ja kehittää aktiivisesti. Staattinen verkkosivu jättää löydettävyyden Googlessa hyvin heikolle tasolle. Miten verkkosivua sitten kannattaa päivittää ja kehittää? Voit esimerkiksi kirjoittaa verkkosivullesi sivuston hakusanoja ja -lauseita tukevia blogitekstejä tai ajankohtaisia artikkeleita. Vielä syvempi ja teknisempi tapa on kehittää verkkosivun sisältöä sivustolla vierailevien käyttäjien jättämää dataa seuraamalla. Tarkastelemalla potentiaalisten asiakkaiden käyttäytymistä sivustollasi, saat tietoa siitä, minkälainen sisältö tuottaa tulosta.
Vinkki! Verkkosivulle voidaan luoda esimerkiksi Google Ads -kampanjoita, joiden avulla saat nopeasti tuloksia siitä, minkälaiseen hakukoneoptimointiin kannattaa panostaa.
Kuinka paljon verkkosivut maksavat?
Kun tilaat kotisivut verkkosivukehitykseen erikoistuneelta yritykseltä, vaikuttaa verkkosivujen hintaan oleellisesti sivuston lähtötilanne sekä se, mitä sivustolle halutaan tehdä: kuinka räätälöidysti sivut rakennetaan, kuinka paljon sivuja verkkosivulla on/verkkosivulle on tarkoitus luoda, tuotetaanko uutta sisältöä vai järjestelläänkö vanha sisältö vain paremmaksi ja näin edelleen. Tyypillisesti verkkosivujen uudistaminen kustantaa noin 8 000 – 20 000 euroa. Annamme mielellämme tarkemman kustannusarvion ilmaisen konsultoinnin yhteydessä!
Hyvät verkkosivut ovat muutakin kuin hyvännäköiset verkkosivut.
Verkkosivujen sisällön tulee palvella kävijöitä.
- Löytyvätkö hakusanat, joilla haluat sivustosi löytyvän, sivun nimestä?
- Ovatko hakusanat sisällytetty sivuston teksteihin?
- Löytyvätkö hakusanat otsikosta?
- Ovatko hakusanat osa metakuvausta?
- Onko sisältö rakennettu asianmukaisesti ja oikealla tavalla?
Pyydä ilmainen analyysi verkkosivustostasi.
TopBorn – moderni mainostoimistosi tulevaisuudennäkymän kehittämiseen.
Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?
Jätä yhteystietosi alle niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.